Ανδρουλάκης από έκθεση Horeca: Χρειάζεται σχέδιο αναβάθμισης και στήριξης της εστίασης και του τουρισμού

0

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την έκθεση υπηρεσιών εστίασης, φιλοξενίας και τροφοδοσίας HORECA 2022.
Ο κ. Ανδρουλάκης ξεναγήθηκε στην HORECA 2022, την ετήσια έκθεση με 550 περίπτερα εκθετών από ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα για την εστίαση, τον ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρίας, κ. Θανάση Παναγούλια.
Μαζί ήταν στενοί συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων ο Εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Μάντζος, η αναπληρώτρια Αναστασία Σιμόπουλου και η δημοτική σύμβουλος, Ρωξάνη Μπέη.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η σημερινή μέρα αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για να συζητήσω με δεκάδες εκπροσώπους της εστίασης και του τουριστικού τομέα. Είναι πολύ κρίσιμο, αυτοί οι τομείς που έδειξαν υψηλή ανθεκτικότητα αυτά τα χρόνια της πανδημίας και που σήμερα βάλλονται από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, να τους στηρίξουμε, διότι συνεισφέρουν ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού ΑΕΠ.
Πρέπει να υπάρξει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, κοιτώντας μπροστά, για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται και παράλληλα διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας. Διότι με την αύξηση του τουρισμού, θα έχουμε προστιθέμενη αξία και σε άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.
Αυτό λοιπόν, πρέπει να είναι το στρατηγικό σχέδιο της πατρίδας μας, προκειμένου να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και να στηριχθεί πολύ δυνατά η ελληνική κοινωνία στο μέλλον

Share.

Comments are closed.