Θεσσαλονίκη: Ακόμη 11 συνδέσμους ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή σφράγισε η αστυνομία μετά τους πέντε που έχουν ήδη κλείσει

0

Λουκέτο σε ακόμη 11 συνδέσμους φιλάθλων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης έβαλε η αστυνομία, μετά τους πέντε που σφραγίστηκαν τα προηγούμενα 24ωρα.
Οι σύνδεσμοι που κλείνουν είναι του ΠΑΟΚ σε Επτάλοφο, Νεάπολη, Συκιές, Λαγκαδά, Μάλγαρα, Καλοχώρι και Πολίχνη, του Άρη στο Μελισσοχώρι και του Ηρακλή στο Ανατολικό και το Ασβεστοχώρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Νεάπολης – Συκεών, Λαγκαδά, Δέλτα, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου και Πυλαίας – Χορτιάτη, σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2022, σφραγίσθηκαν συνολικά έντεκα (11) γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής».
Υπενθυμίζεται ότι ήδη η αστυνομία έχει ήδη σφραγίσει πέντε συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Χθες σφράγισε σύνδεσμο του Εύοσμου και της οδού Ορέστου και προχθές Πέμπτη (10/2) είχε μπει λουκέτο στα γραφεία της Θύρας 4 και της Αυτόνομης Θύρας 10, όπως και σε παράρτημα της δεύτερης στην οδό Αγ. Δημητρίου.
Η χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού – Ευόσμου, από χθες (10-02-2022) έως και σήμερα (11-02-2022), σφραγίσθηκαν συνολικά πέντε (5) παραρτήματα – γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη – απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής».

Share.

Comments are closed.