«Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»: Γιατί αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

0

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης» με επικεφαλής το Παναγιώτη Βάσιο εξηγεί γιατί αποχώρησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο,  για το ζήτημα της χιονόπτωσης που έπληξε την πόλη μας ταλαιπώρησε όλους τους πολίτες. Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση: «Για εμάς αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Εμείς διαμαρτυρηθήκαμε και αποχωρήσαμε από την τηλεδιάσκεψη, αφού πρώτα ζητήσαμε να διακοπεί η συνεδρίαση και συνεχιστεί την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»
«Η Άποψή μας: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει!!
Η χιονόπτωση που έπληξε την πόλη μας ταλαιπώρησε όλους τους πολίτες. Από τις 24 έως  30 Ιανουαρίου  δεν λειτουργούσε η οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης. Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου όφειλε να φέρει το θέμα αυτό στο  Δημοτικό Συμβούλιο σε μία ξεχωριστή συνεδρίαση ώστε αφενός να γίνει ένας απολογισμός από τους αρμοδίους για να πληροφορηθούμε  τι δεν πήγε καλά και αφετέρου να  προτείνουμε λύσεις ώστε να διορθωθούν οι παραλήψεις και οι αστοχίες.
Η  διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου όμως είχε άλλα στο μυαλό της!!
Το θέμα τέθηκε από την διοίκηση για συζήτηση στις 9.02.2022, με καθυστέρηση δύο εβδομάδων και μάλιστα τελευταίο μετά από άλλα θέματα. Αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε στις 6 το απόγευμα και φτάσαμε στις 11 το βράδυ και τότε δόθηκε ο λόγος στους αρμόδιους Αντιδημάρχους να μιλήσουν για το εν λόγω θέμα. Όλοι αντιλαμβανόμαστε που το πήγαιναν.
Για εμάς αυτές οι πρακτικές είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες. Εμείς διαμαρτυρηθήκαμε και αποχωρήσαμε από την τηλεδιάσκεψη, αφού πρώτα ζητήσαμε να διακοπεί η συνεδρίαση και συνεχιστεί την επόμενη ημέρα.  Κάτι που δεν έγινε.
Είναι φανερό ότι η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου δεν ήθελε την συζήτηση αυτή. Γιατί όμως;
Παναγιώτης Βάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου

“Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης”»

Share.

Comments are closed.