Παύλος Γερουλάνος: Αυτή είναι η ΝΔ, αυτή ήταν πάντα. 

0

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε χθες το πρωί στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FLASH 99,4. Μεταξύ των άλλων ο κ. Γερουλάνος τόνισε:
Αναφερόμενος στη δημοσκοπική άνοδο του Κινήματος Αλλαγής, ο Παύλος Γερουλάνος υποστήριξε: «Έχει υπάρξει ένας ενθουσιασμός, μην ξεχνάτε ότι με τη συμβολή όλων μας ήρθαν 270.000 πολίτες στις κάλπες, δημιουργήθηκε ένα πολύ θετικό κλίμα για το ΚΙΝΑΛ, τεράστιες προσδοκίες. Το γεγονός ότι υπάρχουν προσδοκίες σημαίνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, ότι ελπίζει σε κάτι άλλο που τα άλλα κόμματα δεν μπορούν να το δώσουν, ότι αρχίζουν και μοιάζουν μεταξύ τους. Το μόνο κόμμα το οποίο μπορεί να αρθρώσει μία πρόταση προοδευτική αυτή τη στιγμή, είναι το Κίνημα Αλλαγής».
Ειδικότερα για την κριτική που δέχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης για πολιτική ίσων αποστάσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «Εγώ ακούω τον κύριο Δούκα από τη μια μεριά, ακούω τον κύριο Πολάκη από την άλλη και δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κανέναν ποιον από τους δυο προτιμώ. Θεωρώ και τους δυο, μέλη μιας βαθιάς συντήρησης».    

Ακολούθως ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στην αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού και τη διαγραφή του Πέτρου Δούκα, λέγοντας ότι δεν αποτελούν έκπληξη αυτές οι συμπεριφορές: «Ο κύριος Μητσοτάκης για μεγάλο χρονικό διάστημα ενσυνείδητα έκρυβε ποιο είναι το πραγματικό του κόμμα. Διότι τους ξέρει αυτούς τους ανθρώπους, δεν ξύπνησε, δεν ήρθε από παρθενογένεση ο κ. Μητσοτάκης. Με αυτούς τους ανθρώπους ήταν στη Βουλή. Με αυτούς συναναστρεφόταν ως υπουργός. Και τους τους επιλέγει να μπουν σε θέσεις καίριες, τους υποστηρίζει να εκλεγούν. Οι αγκαλιές του κ. Γεωργιάδη στον Μπέο τι είναι; Δεν δείχνουν ότι αυτή είναι μία Νέα Δημοκρατία η οποίο θα κάνει οτιδήποτε για να μαζέψει ψήφους στις επόμενες εκλογές; Και λέω οτιδήποτε, διότι όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος Μπέος. Το γεγονός λοιπόν ότι ο κύριος Γεωργιάδης θα του πλέξει το εγκώμιο δείχνει ποια είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτοί είναι. Αυτοί ήταν πάντα!».
Ο Παύλος Γερουλάνος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στάση του κόμματος σχετικά με το αίτημα για εκλογές και τη φιλολογία για προοδευτικές συνεργασίες από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κύριος Τσίπρας τι λέει; Ότι θέλει μία προοδευτική διακυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρα πολύ δρόμο να κάνει για να γίνει προοδευτικό κόμμα. Το κλίμα τώρα είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση που επενδύει έναν πακτωλό χρημάτων σε ένα παραγωγικό μοντέλο το οποίο έχει παρέλθει. Που έχει αποφασίσει ότι θα ενισχύσει κατά κύριο λόγο τους ισχυρούς αφήνοντας τους μικρομεσαίους σε απόγνωση. Απέναντι σε αυτό το μοντέλο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πει μια κουβέντα. Για αυτό σας λέω ότι η πόλωση που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και μέσω του αιτήματος για εκλογές είναι τεχνητή για να μοιάζει ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όταν στην πραγματικότητα και οι δυο υποστηρίζουν ένα σύστημα το οποίο μπάζει από παντού».

Share.

Comments are closed.