Δολοφονία Άλκη: Οκτώ συλλήψεις τις τελευταίες ώρες – Αναζητούνται άλλα δύο άτομα

0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης την 1η Φεβρουαρίου
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ακόμα δύο νεαρά άτομα για τη δολοφονία του 19χρονου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα, ενώ εκκρεμούν δύο εντάλματα, ανάμεσά του και ο 20χρονος φυγάς Αλβανός.
Το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε το μπαράζ των συλλήψεων όταν η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, πέρα του ήδη συλληφθέντα Αλβανού. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό, γεννηθέντες το 1999, 2000, 2001 και 2002, Οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι και έχουν συλληφθεί ή απασχολήσει στο παρελθόν για περιστατικά οπαδικής βίας.
Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν δύο ακόμα συλλήψεις, ενώ αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται ακόμα δύο νεαροί Έλληνες, ένας 23χρονος και ένας 20χρονος.
Σημειώνεται ότι ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη ένα 24ωρο μετά τη φονική επίθεση αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Πέραν τούτο ας σκιαγραφήσουμε το προφίλ του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου που εμπλέκεται στη δολοφονία. Πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος στη ΘΥΡΑ 4. Μάλιστα ο συγκεκριμένος είναι φίλος, στο facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό φυγά στη χώρα του, επίσης κατηγορούμενο για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή..

Θεοδωρικάκος: Η έρευνα να φτάσει μέχρι το τέλος
Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.
Τάκης Θεοδωρικάκος συνεχάρη τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του Άλκη.
Η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά , η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό

Share.

Comments are closed.