Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Το αλβανικό Top Channel ανέβασε φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου

0

Θέμα στo τηλεοπτικό κανάλι Top Channel έχει γίνει η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμμετείχαν άτομα με καταγωγή από την Αλβανία.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 5/2.2022, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη στη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, διέφυγε στην Αλβανία, το συγκεκριμένο κανάλι, στη διαδικτυακή του έκδοση ανέβασε το ονοματεπώνυμό, αλλά φωτογραφίες του καταζητούμενου.
Πρόκειται για τον 20χρονο Ρότζερς Ντεμιράζι (Roxhers Demirazi), ο οποίος όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, είναι καταζητούμενος από την ελληνική αστυνομία.
Το εν λόγω ρεπορτάζ μετέδωσε πως η ΕΛΑΣ έχει αναγνωρίσει τον 20χρονο από δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, τα οποία εντοπίστηκαν σε κοντάρια που βρίσκονταν στον τόπο της δολοφονίας, ενώ καταζητούμενοι θεωρούνται άλλος ένας 20χρονος Αλβανός και έξι Έλληνες.
Η αστυνομία ανέφερε πως ο Ρότζερς Ντεμιράζι έφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου και πέρασε κανονικά από τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το διαβατήριό του, καθώς ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος.
Στο θέμα που μετέδωσε το Top Channel, αναφερόταν ακόμη πως μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και τα βιομετρικά του στοιχεία θα έχουν φτάσει στις αλβανικές αρχές, ώστε να εντοπιστεί και ακολούθως να εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μέλος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη.
Οι ελληνικές αρχές αναφέρουν πως ο 20χρονος συμμετείχε σε παρόμοιο επεισόδιο το 2019, στο οποίο δεν υπήρξαν νεκροί.

  • Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του τηλεοπτικού καναλιού Top Channel, με τίτλο «FOTO/ Ja kush është shqiptari që dhunoi për vdekje të riun në Greqi, dyshohet se u fut në Shqipëri pas krimit», στα αλβανικά, πατώντας ΕΔΩ
Share.

Comments are closed.