Το νέο σποτ για τα μπισκότα Παπαδοπούλου έφερε δάκρυα στα μάτια

0

Σπάνια μπορεί μια διαφήμιση να σε κάνει να συγκινηθείς και να δακρύσεις. Αυτό όμως το πέτυχε το νέο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Παπαδοπούλου, που παράγει τα διάσημα μπισκότα της. Έτσι μέσα από ένα βίντεο περίπου τριών λεπτών χωρίς πολλά και περιττά λόγια παρά μόνο με εικόνες δημιουργεί μια … μίνι ταινία με την εκατόχρονη ιστορία της και μας ξυπνά όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις.
«Πριν από 100 χρόνια η οικογένειά μας έφτασε στον Πειραιά, από την Κωνσταντινούπολη. Στις αποσκευές τους είχαν όλη τους τη ζωή για αυτό που ήταν και είναι η ζωή μας. Το μπισκότο. Κι αν αυτό το ταξίδι το έκαναν με ένα όνειρο, το όνειρο έγινε πραγματικότητα. 100 χρόνια μετά, μια ολόκληρη ιστορία έχει γραφτεί. Μια ιστορία οικογενειακή, συνδεδεμένη με την κάθε ελληνική οικογένεια. Για όλα αυτά τα 100 χρόνια που ζήσαμε μαζί, σας ευχαριστούμε», γράφει η εταιρεία στο κείμενο που συνοδεύει το συγκινητικό βίντεο.

Δείτε παρακάτω το νέο διαφημιστικό σπότ της εταιρείας ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε μερικά από τα καλύτερα, κατά τη γνώμη μας,  tweets
Το twitter αγκάλιασε αμέσως την παραπάνω διαφήμιση με τους χρήστες να την αποθεώνουν για τη συγκίνηση που τους πρόσφερε στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Share.

Comments are closed.