Δημήτρης Μάντζος: Στο τέλος θα μας πουν ότι ο κ. Πολάκης είναι και μέλος του ΠΑΣΟΚ!

0

Αυστηρή απάντηση έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, στην έντονη κριτική που ασκείται από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη στο Κίνημα Αλλαγής για τον κ. Πολάκη.
Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες την πολιτική επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων ανέφερε:
Έχουμε καταδικάσει πάρα πολλές φορές τον κ. Πολάκη για όλες τις αντικοινοβουλευτικές του συμπεριφορές, αλλά και τις ακραίες θέσεις που έχει λάβει στο δημόσιο διάλογο, όπως για παράδειγμα για τον εμβολιασμό, που πληγώνουν τη δημόσια υγεία.
Βλέπουμε μία αγωνία της ΝΔ να συνδέει διαρκώς το Κίνημα Αλλαγής με τον κ. Πολάκη. Για να σώσει ο κ. Μητσοτάκης την αυτοδυναμία του, θα φτάσουν στο τέλος να μας πουν ότι ο κ. Πολάκης είναι και μέλος του ΠΑΣΟΚ!
Εμείς δεν τηρούμε ίσες αποστάσεις από κανέναν, δεν έχουμε τέτοια αγωνία. Έχουμε σταθερή θέση υπέρ της αλήθειας και των κοινοβουλευτικών θεσμών.
Ο κ. Πρωθυπουργός το βράδυ της Κυριακής επέλεξε να ανοίξει το ζήτημα και το κεφάλαιο της NOVARTIS, με τον τρόπο που ήθελε και άφησε απ’ έξω πολλούς από τους δέκα εμπλεκόμενους. Έκανε θεσμική απρέπεια με τον επιλεκτικό αποκλεισμό προσώπων, σε μία υπόθεση δημόσιου ενδιαφέροντος. Ο Πρωθυπουργός δεν είναι κομματάρχης!
Στο ίδιο ακριβώς φόρουμ, που είναι η Βουλή, ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος απάντησε και αναφέρθηκε σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που στοχοποιήθηκαν άδικα.
Μαθήματα πολιτικής ευπρέπειας και κομματικού πατριωτισμού δεν δεχόμαστε. Το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πολύ καλά να υπερασπίζεται την ιστορία και τα στελέχη του. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και το κάνει συνεχώς, μέσα από τον κοινοβουλευτικό και πολιτικό του λόγο. Μαθήματα, λοιπόν, από τον κ. Γεωργιάδη, που το κόμμα του οποίου είναι σήμερα αντιπρόεδρος το αποκαλούσε πριν από μερικά χρόνια «κόμμα κλεφτών», εμείς δεν δεχόμαστε.

Share.

Comments are closed.