Ο Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συναντήθηκε με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων

0

Συνάντηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου είχε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Ο Κώστας Λύρος διαβεβαίωσε τους διευθυντές ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει περαιτέρω τη συνεργασία μαζί τους, και ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής θα μεριμνήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίλυση όλων των ζητημάτων που ανακύπτουν και τη βελτίωση του περιβάλλοντος διδασκαλίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν τις υποδομές των σχολείων, τις προμήθειες των αναγκαίων υλικών και μια σειρά άλλα θέματα που σχετίζονται στην εύρυθμη λειτουργία τους. «Με μεγάλη προσοχή άκουσα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου μας, από τους ίδιους τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων οι οποίοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μου, βρέθηκαν στην ευρεία αυτή σύσκεψη για να μου εκθέσουν τους προβληματισμούς τους. Είναι γεγονός ότι αρκετά από τα σχολικά κτίρια είναι παλιά και στερούνται βασικών λειτουργιών, ώστε να είναι πλήρως λειτουργικά ως προς την εκπαιδευτική διαδικασία» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος.
Κλείνοντας ο Κώστας Λύρος ανέφερε ότι όσα προβλήματα καταγράφηκαν στη σύσκεψη θα ικανοποιηθούν μέσα από τις αρμόζουσες διαδικασίες και ότι μόνο μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο και την κατάθεση των απόψεων των διευθυντών τα όποια εμπόδια θα ξεπεραστούν και οι μαθητές θα έχουν όλα τα εχέγγυα για την σχολική τους πορεία όπως τους αρμόζει.

Share.

Comments are closed.