Περιφέρεια Αττικής – Γιώργος Πατούλης: Κλειστά τα σχολεία στην Αττική την Τρίτη, πιθανόν και αύριο Δευτέρα

0

Η κακοκαιρία Ελπίς φέρνει, όπως όλα δείχνουν, το κλείσιμο των σχολείων στην Αττική για λόγους ασφαλείας.
Ο Πειρφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μιλώντας στην ιστοσελίδα iefimerida.gr τόνισε ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως τα σχολεία την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική καθώς αναμένεται αρκετό χιόνι στο λεκανοπέδιο. Ωστόσο, η ίδια βεβαιότητα δεν υπάρχει για αύριο, με την απόφαση για τη Δευτέρα να αναμένεται να παρθεί νωρίς σήμερα το απόγευμα.
Τις επόμενες ώρες θα γίνει ευρεία σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού Αττικής για να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι για αύριο.
«Νωρίς το απόγευμα θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τις επόμενες ημέρες. Όλες οι προβλέψεις δείχνουν πως την Τρίτη θα πέσει πολύ χιόνι σε όλη την Αττική. Έτσι, την Τρίτη θα είναι κλειστά σε όλη την Αττική, είναι σχεδόν βέβαιο. Όσον αφορά στη Δευτέρα θα εξεταστεί αργότερα τι θα γίνει. Για αύριο πρέπει να δούμε την ασφάλεια των παιδιών τόσο σχετικά με τη μετακίνηση, αλλά όσο και για το κρύο που θα επικρατεί, καθώς υπάρχουν και τα μέτρα για τον κορονοϊό που πρέπει να είναι ανοιχτά τα παράθυρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Share.

Comments are closed.