Στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» επισκέφτηκαν τα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου

0

Επίσκεψη στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλανδρίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση».
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την πόλη μας από το Σαββατοκύριακο και μετά.
«Η στήριξή μας στους εργαζόμενους της πολιτικής προστασίας του Δήμου είναι αυτές τις ώρες απαραίτητη από όλους καθώς αυτοί οι άνθρωποι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο βάρος των προβλημάτων που ενδεχομένως να προκύψουν. Είμαστε δίπλα τους και πιστεύουμε ότι θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.
Είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την περυσινή μεγάλη κακοκαιρία που δημιούργησε τεράστια προβλήματα σε όλους και ελπίζουμε φέτος να μην συμβεί κάτι παρόμοιο. Γνωρίζουμε ότι οι εργαζόμενοι και φέτος θα είναι στην πρώτη γραμμή και όλοι είμαστε κοντά τους.» τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση».

Share.

Comments are closed.