ΚΙΝΑΛ: Η πανδημία καλπάζει και η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση

0

Για επικοινωνιακή διαχείριση εγκαλεί την κυβέρνηση της ΝΔ το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη για τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου.
«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να πρωτοτυπεί αρνητικά, καθώς προτεραιότητα γι’ αυτήν έχει η διαχείριση του πολιτικού κόστους και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας» τονίζει χαρακτηριστικά το ΚΙΝΑΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
«Τα 9.248 νέα κρούσματα αναγκάζουν την Κυβέρνηση να ανακοινώσει νέα μέτρα σήμερα, τα οποία όμως – και προς έκπληξη όλων μας – θα εφαρμοστούν μια εβδομάδα μετά, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε την εξέλιξη της πανδημίας μέχρι τότε.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να πρωτοτυπεί αρνητικά, καθώς προτεραιότητα γι’ αυτήν έχει η διαχείριση του πολιτικού κόστους και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας. Η στρατηγική αυτή όμως απέτυχε και εγκυμονεί κινδύνους, με δεδομένη την οριακή κατάσταση του ΕΣΥ, αλλά και την επιμονή της να μην το ενισχύει ουσιαστικά και βιώσιμα.
Η παράταξή μας έχει εγκαίρως υπογραμμίσει την ανάγκη να σχεδιάσουμε βάσει των πραγματικών γεγονότων και των εμπειριών από άλλα Ευρωπαϊκά κράτη όπου έχει ήδη ξεκινήσει η υπερμετάδοση της μετάλλαξης Όμικρον, με μέτρα που θωρακίζουν την κοινωνία και ενισχύουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Για εμάς δεν υπάρχει μικροπολιτική διαχείριση, αλλά η εθνική προσπάθεια να προστατέψουμε τη ζωή, την υγεία και το εισόδημα των πολιτών. Η ατολμία της Κυβέρνησης της ΝΔ βλάπτει σοβαρά και τα τρία

Share.

Comments are closed.