Καλλιθέα: Κοινή δήλωση του Κώστα Ασκούνη και του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανακαινισμένου «Κόκκινου Σχολείου»

0

«Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του «Κόκκινου Σχολείου» μας γεμίζει ικανοποίηση, παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις των τελευταίων χρόνων. Είναι, άλλωστε, ένα κτήριο που αποκτήσαμε με απαλλοτρίωση το 2009, έναντι του ποσού των 542.907€ και οι εργασίες της ανακαίνισής του ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013, όταν στη Διοίκηση του Δήμου βρισκόταν η «Συνεργασία για την Καλλιθέα».
Η ανακαίνιση του «Κόκκινου Σχολείου» αντιπροσωπεύει την επιλογή όλων των προηγουμένων Διοικήσεων του Δήμου να διασωθεί η παράδοση της πόλης και τα μνημεία της να καταλάβουν νέα και ζωντανή θέση στη σύγχρονη κοινωνική ζωή της.
Υποστηρίζουμε θερμά και αναμένουμε την εγκατάσταση του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης» στο «Κόκκινο Σχολείο». Το κύριο είναι, όμως, η Διοίκηση να ενδιαφερθεί για τη σταθερή απασχόληση του καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού του.
Αυτό το έργο παραδίδεται στη νέα γενιά της πόλης μας. Μαζί με τα νέα παιδιά, μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα γι’ αυτήν.»

Share.

Comments are closed.