Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ o Κουρουμπλής –  Τον διέγραψε ο Τσίπρας μετά τα ακραία σχόλια στη Βουλή

0

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τις αποστάσεις που κράτησαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάστηκε να θέσει εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του περί «δολοφόνων» της κυβέρνησης, με αφορμή τους νεκρούς από την πανδημία.
«Με την παρούσα σας γνωστοποιώ πως ότι ο βουλευτής κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας με επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ενημερώνοντας για τη διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Είχε προηγηθεί ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τις Βρυξέλλες στην γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από την κ. Γεροβασίλη να μεταφέρει το μήνυμα του στον Παναγιώτη Κουρουπλή πως είτε θα ανακαλέσει από το βήμα της Βουλής τα όσα είπε είτε θα διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ο βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών αρνήθηκε να κάνει και οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Να τονιστεί ότι αυτή η είναι η πρώτη διαγραφή που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι σήμερα, οι συνέπειες της οποίας, αρνητικές ή θετικές, θα φανούν στο μέλλον.

Share.

Comments are closed.