Υπάρχουν ευθύνες Κανάκη για Παναγιωτόπουλο; – Δείτε τι έλεγε για τη Μενδώνη και τον Λιγνάδη [Βίντεο]

0

Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της τηλεόρασης η καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των “Ράδιο Αρβύλα”, από πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγορεί ότι μετά τον χωρισμό τους, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
Λίγες ώρες αργότερα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε από τον αέρα του ΑΝΤ1 την απομάκρυνσή του από την εκπομπή, δηλώνοντας θυμωμένος με τον συνεργάτη του, που απέκρυψε τις εν λόγω καταγγελίες, αλλά και τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχει…
Κάπου εδώ ωστόσο, ορισμένοι στα social media θέτουν ένα ερώτημα: Ήξεραν οι Ράδιο Αρβύλα και ειδικά ο Αντώνης Κανάκης για τις εν λόγω καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου; Κι αν δεν γνώριζε, όπως ξεκαθάρισε στον αέρα του ΑΝΤ1, μήπως όφειλε να ξέρει; διερωτώνται ορισμένοι.
Το ερώτημα αυτό τέθηκε δικαίως λόγω του γεγονότος ότι και ο ίδιος είχε απευθύνει το ίδιο ερώτημα, από το βήμα που του δίνει η τηλεόραση και η σατιρική εκπομπή που κάνει επί σειρά ετών, για την περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη… και το αν είχε γνώση η Υπουργός Πολισμού Λίνα Μενδώνητην οποία καλούσε να παραιτηθεί «για λόγους ευθιξίας», καθώς “έγινε στη δική της βάρδια”.
Μάλιστα, έλεγε χαρακτηριστικά: «Ας δεχτούμε ότι δεν ήξερε τίποτα. Είναι και λίγο υποχρέωσή της να ξέρει. Εδώ εμείς έναν συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε να δούμε τι καπνό φουμάρει, πριν τον βάλουμε μέσα στο μαγαζί μας. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό. Κυρία Μενδώνη, ο λόγος που πρέπει να παραιτηθείτε, λέγεται ευθιξία».

Δείτε το αντίστοιχο Βίντεο από την εκπομπή της 23ης Φεβ 2021

Share.

Comments are closed.