Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Από παράταση… σε παράταση τα έργα της παραλίας

0

Στην 8η κατά σειρά παράταση, μέχρι τον Απρίλιο του 2022, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής για την ολοκλήρωση των εργασιών της Α’ Φάσης του έργου του Παραλιακού Μετώπου.
Οι δεσμεύσεις του κ. Πατούλη ότι ήδη θα είχε αποπερατωθεί η Α’ Φάση και θα είχε δημοπρατηθεί η Β’ Φάση από τον Αύγουστο, ήταν λόγια κενά περιεχομένου.
Ενώ ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, κ. Ευθυμίου, κατήγγειλε την Περιφέρεια για την καθυστέρηση των έργων ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κάρναβος τηρεί σιγήν ιχθύος.
Το ίδιο έπραξε και με τις πλημμύρες που δύο φορές σε ένα μήνα κατέστρεψαν τις περιουσίες των Τζιτζιφιωτών, χωρίς να αρθρώσει ούτε μία λέξη. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ, ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ τον κόσμο της Καλλιθέας για όσα συμβαίνουν στην Παραλία και στις Τζιτζιφιές, γιατί προσδοκά από τον κ. Πατούλη την χρηματοδότηση κάποιων έργων, ως συνήθως έργα βιτρίνας.
Η ταύτιση σε όλα Κάρναβου – Πατούλη έχει θύμα τις Τζιτζιφιές και την πέρα από κάθε λογική καθυστέρηση των έργων του Παραλιακού Μετώπου.   
Η Κυβέρνηση οφείλει άμεσα να παρέμβει για την επίσπευση ολοκλήρωσης των έργων, εάν δεν θέλει άλλο την υποβάθμιση της περιοχής μας.

Share.

Comments are closed.