Επίσκεψη μελών της παράταξης Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023 στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου

0

Μέλη της παράταξης Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023, αποτελούμενη από τον επικεφαλής τον Μάνο Κρανίδη και τον Γιάννη Αντωνιάδη επισκέφθηκαν το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου, προκειμένου να συζητήσουν με τους διευθυντές τα ειδικά ζητήματα των σχολείων, αλλά και τα γενικότερα θέματα σχετικά με τις υποδομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι.

Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης Μάνου Κρανίδη
«Στη σημερινή εποικοδομητική επίσκεψη μας στο 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο –  Νηπιαγωγείο Χαλανδρίου είχαμε την χαρά να συζητήσουμε με τον Διευθυντή του Δημοτικού κ.Νικόλαο Μαρίνη και την Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κα.Ιωάννα Καμπούρη καθώς και μέλη του διδακτικού προσωπικού, τόσο για τα ειδικά ζητήματα του σχολείου όσο και για τα γενικά θέματα σχετικά με τις υποδομές τις πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι. Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και ανταπόκριση τους.
Η λειτουργία του 1ου Δημοτικού σε Πειραματικό Σχολείο προχωράει θετικά και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί η δημοτική παράταξη μας στήριξε την απόφαση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπάρχουν όμως διαρκή ζητήματα συντήρησης του, στοιχείο που αναδεικνύει την διαχρονική ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης τους εν γένει στις σχολικές μονάδες. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα και πρόγραμμα συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ειδικά αυτών μεγάλης παλαιότητας κατασκευής.
Η Δημοτική Παράταξη μας είναι σταθερά και ουσιαστικά στο πλευρό γονιών, εκπαιδευτικών, μαθητών με σκοπό την επιτυχημένη υλοποίηση τόσο των αναγκαίων καθημερινών όσο και των κρίσιμων δομικών παρεμβάσεων που απαιτούνται στις σχολικές μονάδες
»

Μάνος Κρανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023”

Share.

Comments are closed.