Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες της Φώφης Γεννηματά [Bίντεο]

0

Στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών προσήλθαν για το 40ημερο μνημόσυνο της Φωφης Γεννηματά, ο σύζυγος και τα παιδιά της, οι συνεργάτες της Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας, καθώς και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.
Στο μνημόσυνο παρόντες ήταν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, Γ. Παπανδρέου, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Π. Χρηστίδης και μόνος που απουσίαζε ήταν ο Χ. Καστανίδης που έχει ομιλία στη Λάρισα. Παραβρέθηκαν επίσης ιστορικά στελέχη, όπως ο Κ. Γείτονας, ο Μιλτ. Παπαϊωάννου, ο Θανάσης Τσούρας, ο Κώστας Λαλιώτης και πολλά ακόμη κορυφαία στελέχη του κινήματος, στενοί της συνεργάτες, και απλός κόσμος.
Στις δηλώσεις που έκαναν οι Γ. Παπανδρέου, Π. Γερουλάνος, Κ. Γείτονας, Α. Λοβέρδος, Π. Χρηστίδης επεσήμαναν την πολιτική παρακαταθήκη ενότητας που άφησε η Φώφη Γεννηματά, αλλά και τη γενναιότητα που επέδειξε στην μάχη με την ασθένειά της.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 13.30, παρουσιάστηκε στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Δείτε βίντεο του ΑΝΤ1 με το ρεπορτάζ από το μνημόσυνο

Share.

Comments are closed.