Οργή στο ΚΙΝΑΛ για το σχόλιo του Κασιμάτη πως ο θάνατος της Γεννηματά «προσέφερε περισσότερα»

0

Την έντονη αντίδραση στελεχών και υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ, αλλά και της ΝΔ & του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το σημερινό σχόλιοστη στήλη “Πανδώρα” του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη το οποίο  αναφέρεται απαξιωτικά στην Φώφη Γεννηματά.
«Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της», έγραψε ο δημοσιογράφος, προκαλώντας την έντονη ενόχληση του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη.
«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση» τονίζει σε δήλωσή του ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσιεύμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όσους άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν & την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους & όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου & της έκφρασης», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Παπανδρέου.


«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νοιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος.


«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», γράφει σε tweet του ο Νίκος Ανδρουλάκης.


«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» έγραψε από την πλευρά του ο Παύλος Χρηστίδης.


«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι’ αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός», ανέφερε ο Χάρης Καστανίδης.


«Mην ασχολείστε με κάτι ανθρωποειδή που ακόμη και η προσβολή μνήμης νεκρού δεν τους λέει τίποτα.
Έτσι βγάζουν τόσα χρόνια μεροκάματο, με αυτό τον θόρυβο που δημιουργούν.
Μη πείτε το όνομα του , θα έχει κερδίσει.
Απαξία σε αυτόν και όλοι την Κυριακή στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά
Υ.Γ: Κανένας φυσικά δεν μπορεί να εξαιρέσει από την ευθύνη τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν τέτοια ληβελογραφήματα. Αν τα πιστεύουν ας συνεχίσουν μαζί του
…» έγραψε ο Νίκος Βοσδογάννης, που ήταν στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.


«Την έλλειψη τακτ και σεβασμού ακόμη κ σε μια εκλιπούσα, στο χωριό μου την λένε αλλιώς. Αλλά ο κ. Κασιμάτης έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του ακόμη και όταν η Φώφη πάλευε με την ασθένεια. Δύσκολο τελικά να ξεφύγεις από τον εαυτό σου & το χυδαιογράφημα. Άντε & στο Μακελειό», έγραψε το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, και πρώην γραμματέας επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος.


«Χυδαιότητα Κασιμάτη για τη Φωφη Γεννηματά: «Η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε περισσότερα με τον θάνατο της απ’ότι με τη ζωή της» Κρίμα!» έγραψε η Ζέφη Δημαδάμα.


«Οι συνηθισμένες αθλιότητες του κ Κασιμάτη, δεν ξεχνά να επιτίθεται στη Φώφη, ακόμη και τώρα . Θλίψη. Όλοι μαζί θα πάμε την παράταξη ψηλά», γράφει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


Όμως πέρα από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ αντίδραση υπήρξε και από τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, αλλά και  Είναι χαρακτηριστικό ότι αντίδραση υπήρξε και από τον εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.
«Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα.», γράφει σε ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας


«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα Νέα, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του «λαϊκισμού», νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας.
Ο κύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν. Όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά”, επισημαίνει με ανάρτησή του στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.

Share.

Comments are closed.