Πάθος και πλήθος στην μεγάλη συγκέντρωση Παπανδρέου στο Θησείο [Βίντεο]

0

Μεγάλο πλήθος μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής συγκεντρώθηκε σήμερα στο Θησείο για την ομιλία που παραχώρησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. Η ομιλία του οποίου περιείχε πολλά μηνύματα αλλά και αιχμές.
«Δεν θα γυρίσουμε στην εποχή ισοπέδωσης των αρχών μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…» τόνισε αιχμηρά στην αρχή της ομιλίας του ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν. Αλλά όπου βάζουν τελεία, εμείς βάζουμε κόμμα και συνεχίζουμε…» σημείωσε ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός.
«Δεν με κρατά κανείς, λογοδοτώ μόνο σε εσάς» τόνισε με έμφαση ο κ. Παπανδρέου και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
«Με χτυπούν προσωπικά…» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας και σχολίασε καυστικά τις δημοσκοπήσεις, για τις οποίες είπε ότι γίνονται σε δείγμα 100 ανθρώπων. «Είναι δυνατόν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας;» αναρωτήθηκε.
«Το ΠΑΣΟΚ, είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» και «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς», «Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά», «γερά, γερά… πάμε μπροστά» ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζε ο κόσμος.
Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και των διαθέσιμων πόρων από την ΕΕ, ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Φώφη Γεννηματά.
«Να σηκώσουμε ψηλά την χώρα και τον ήλιο μας» είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου, την ώρα που στα ηχεία ακουγόταν το πασίγνωστο τραγούδι και τον ίδιο να κατεβαίνει  μέσα στο πλήθος για να χαιρετήσει τον κόσμο που έδωσε το παρών στην ομιλία του.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ από την ομιλία Παπανδρέου στο Θησείο (μετά το 3:26)

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner