Μιχ. Καρχιμάκης: Ο Γ. Παπανδρέου, είναι η πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο του Κινήματος

0

Ο άλλοτε βουλευτής και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η πρόταση που οδηγεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο την μεγάλη προοδευτική παράταξη και τον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ – ΠΑΣΟΚ με σαφές αντιδεξιό πρόσημο, διεθνή αναγνώριση και προοπτική για μια προοδευτική διακυβέρνηση στην Ελλάδα, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4.
Απαντώντας στη δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου πως «θα σταθεί φραγμός στα σενάρια συγκυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη», αναρωτήθηκε γιατί ο συνυποψήφιος του Γιώργου Παπανδρέου, στάθηκε σε ένα μέρος της πρότασης του κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι φραγμός στη προοπτική συγκυβέρνησης με την δεξιά όπως είπε και τον Μητσοτάκη.
Κατά τον κ. Καρχιμάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο μόνος που δίνει προοπτική στο χώρο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση της χώρας σε προοδευτική κατεύθυνση , με ατζέντα προγραμματική που όταν την διατύπωνε το 2009 όλοι οι αντίπαλοι του τον λοιδορούσαν, όπως η πράσινη ανάπτυξη, η κλιματική αλλαγή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η αποφυγή χρεοκοπίας της χώρας με μηχανισμό στήριξης και τελικά όλοι την ακολούθησαν με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μιχάλη Καρχιμάκη στο Ράδιο 98.4 που είναι μέλος του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV

Share.

Comments are closed.