Εμπλοκή με τους δημοσιογράφους που θα μετάσχουν στο debate των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ

0

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου τελικά θα πραγματοποιηθεί το πρώτο debate μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ.
Η απόφαση ελήφθη σε τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των υποψηφίων με την διοίκηση της ΕΡΤ, και όπως έγινε γνωστό θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ από την ΕΡΤ1 και θα έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες.
Στο debate θα είναι παρών οι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Πάνος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης. Οι υποψήφιοι θα είναι όρθιοι και θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα ο ένας στον άλλον.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα συμμετάσχει, καθώς έχει εκφράσει διαφωνίες, που μεταξύ άλλων, αφορούν και στον χρόνο που θα έχει ο κάθε υποψήφιος για να αναπτύξει τις θέσεις του.

Εμπλοκή με τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους
Το αρχικό σενάριο για τους δημοσιογράφους που πρότεινε η ΕΡΤ έκανε λόγο για τους Γιώργο Κουβαρά από το Action 24, Παύλο Τσίμα από τον ΣΚΑΙ και Τάσο Παππά από την ΕΦΣΥΝ, με συντονίστρια την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ανδρέας Λοβέρδος, Πάνος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης αποδέχτηκαν την πρόταση της ΕΡΤ, όχι όμως και ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη αρνήθηκε και ζήτησε να στείλει το κάθε ιδιωτικό κανάλι από έναν δημοσιογράφο. Μετά την αντίδραση αυτή και την αμετακίνητη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη, η ΕΡΤ -όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι- έκαναν την πρόταση δεκτή, με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου να παραμένει στον ρόλο της συντονίστριας. Αναμένεται τώρα τα ιδιωτικά κανάλια να στείλουν τους δημοσιογράφους που θα μετάσχουν και θα κάνουν τις ερωτήσεις στους υποψήφιοι αρχηγοί.

Share.

Comments are closed.