Παναγιώτης Βάσιος– «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»: : Γιατί κύριε Γιώργο Κουράση;

0

Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι του μηνύματός μας για ενότητα ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γ. Κουράσης προβαίνει σε ενέργειες διάσπασης της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης.
Όλοι γνωρίζουμε ότι στο Χαλάνδρι κατήλθαν στις δημοτικές εκλογές του έτους 2019 τέσσερες δημοτικοί συνδυασμοί  με επικεφαλής ανθρώπους παραταξιακούς. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει γιατί όλους μας ακολουθεί συγκεκριμένη ιστορία ζωής.
Το μήνυμά μας για ενότητα απευθύνονταν και στους τέσσερες προαναφερόμενους επικεφαλής αλλά και σε όσους έχουν την φιλοδοξία και την δυνατότητα να τεθούν επικεφαλής συνδυασμού και να διεκδικήσουν την διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου το έτος 2023.
Εμείς περιμέναμε να μιλήσουμε με όλους, να συζητήσουμε, να δούμε επιτέλους τι μας χωρίζει και που συμφωνούμε. Τονίσαμε ότι η προσπάθεια ενότητας πρέπει να στηριχθεί και από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι μόνο, άρα συζητάμε θεσμικά.
Σήμερα αντί για θεσμικό διάλογο ο κος Γ. Κουράσης προσπαθεί να προκαταλάβει τις εξελίξεις και να επιβάλει την θέλησή του εκ των προτέρων. Κατά την άποψή μου, δείχνει ξεκάθαρα ότι επιλέγει την σύγκρουση, με στόχο να διαιωνίσει την διάσπαση της κεντροδεξιάς παράταξης. Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση που εξέδωσε, όπου μας ενημερώνει με αλαζονεία ότι αποφάσισε και όρισε τον νέο υποψήφιο-α Δήμαρχο Χαλανδρίου;
Εμείς δεν συμφωνούμε με τέτοιες πρακτικές, οι οποίες στο παρελθόν δημιούργησαν μεγάλες εντάσεις και μας έβλαψαν.
Απευθύνομαι σε όλους και ειδικότερα σε αυτούς που παρακολουθούν τα τοπικά πράγματα: Πρέπει με κάθε θυσία να υπερβούμε τα προσωπικά πάθη, οφείλουμε να συζητήσουμε με στόχο την ενότητα. Η συνεργασία για την κατάρτιση ενός ενιαίου δυναμικού ψηφοδελτίου με ικανά και καταξιωμένα πρόσωπα αποτελεί μονόδρομο. Οφείλουμε να λάβουμε υπόψη μας τις σημερινές πραγματικότητες στο Χαλάνδρι. Κάθε λογικός άνθρωπος που ζει στην πόλη μας, γνωρίζει την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, κάποιες καταστροφικές πολιτικές του κου Γεώργιου Κουράση, τις πληρώνουμε ακόμη και σήμερα.

Παναγιώτης Βάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου,

Επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης»

Share.

Comments are closed.