Μεσολόγγι: Η «Διέξοδος» υποδέχεται στο Ιστορικό της Μουσείο την εικαστικό Κατερίνα Θεοδώρου

0

Το Σάββατο  20  Νοεμβρίου στις 7.30 το  βράδυ  η «Διέξοδος» υποδέχεται στους χώρους του Ιστορικού της  Μουσείου στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, την ατομική έκθεση της εικαστικού Κατερίνας θεοδώρου «Με τις δυνάμεις του βλέμματος».
Τα έργα που θα εκτεθούν είναι  ελαιογραφίες σε μουσαμά, σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες. Πρόκειται για έργα  παραστατικής ζωγραφικής και η  θεματογραφία τους εκφραστικά πρόσωπα  που καλούν τον θεατή  να συνομιλήσει μαζί τους.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2021 και θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1,30 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο, ενώ για ομαδικές επισκέψεις όλες τις ημέρες της εβδομάδος μετά από συνεννόηση με την  επιμελήτρια της «Διεξόδου» (29310 51260)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Αικατερίνη (Κατερίνα) Α. Θεοδώρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άλιμο.
Τα πρώτα  της μαθήματα στο ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο τα διδάχτηκε στο «Κέντρο Τεχνών Πλάκα» ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα καλλιτεχνικής φωτογραφίας στο «Φωτογραφικό Κύκλο» από τον Πλάτωνα Ριβέλλη και εγκαυστικής και αγιογραφίας στο εργαστήριο της Ι.Μ. Γλυφάδας.
Ο κύκλος των ζωγραφικών μαθημάτων της ολοκληρώθηκε στην ομάδα τέχνης «Σημείο» με δασκάλους τον Γιώργο Ρόρρη και την Κάλλια Τριανταφύλλου.
Είναι μέλος του Καλλιτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Δίδαξε ζωγραφική στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης.
Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και η έκθεσή της «Με την δύναμη του βλέμματος»    στους χώρους του Ιστορικού Μουσείου «Διέξοδος» της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου  είναι η πρώτη  της ατομική. 
Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.
Ζει και εργάζεται στην Αργυρούπολη.
Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Share.

Comments are closed.