«Χαλάνδρι σε Δράση»: Πρέπει εμείς να θυμίσουμε στην δημοτική αρχή ότι δεν έχουν γίνει Δωρεάν Rapid test από τον ΕΟΔΥ στο Χαλάνδρι εδώ και 2 μήνες;

0

Στο γεγονός ότι εδώ και δυο μήνες η δημοτική αρχή Χαλανδρίου δεν έχει δεν είχε κάνει, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, κανέναν έλεγχο με δωρεάν rapid test, αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση».
«στο Χαλάνδρι έχει να γίνει δωρεάν rapid test από τις 16 Σεπτεμβρίου δηλαδή σχεδόν 2 μήνες τώρα. Η δική μας δημοτική αρχή προφανώς έχει «ξεχάσει» το σημαντικό αυτό όπλο ενάντια στην πανδημία. Έχει «ξεχάσει» πως η προστασία της υγείας των δημοτών πρέπει να είναι – ειδικά αυτή την εποχή – προτεραιότητα για κάθε Δήμο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση»
«Ο Δήμος Χαλανδρίου δεν είναι μόνο ένας από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής με περίπου 80.000 μόνιμους κατοίκους αλλά και ένας δήμος με μία από τις μεγαλύτερες τοπικές αγορές.

Σε ένα τόσο πολυσύχναστο δήμο ο κίνδυνος διασποράς του ιού είναι προφανώς μεγαλύτερος από άλλες περιοχές της Αθήνας. Ένα αποτελεσματικότατο μέτρο, όπως έχει αποδειχθεί, είναι η έγκαιρη καταγραφή των κρουσμάτων. Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ που πραγματοποιούν rapid test σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους της Αττικής συμβάλουν τα μέγιστα για τον σκοπό αυτό.
Όμως στο Χαλάνδρι έχει να γίνει δωρεάν rapid test από τις 16 Σεπτεμβρίου δηλαδή σχεδόν 2 μήνες τώρα. Η δική μας δημοτική αρχή προφανώς έχει «ξεχάσει» το σημαντικό αυτό όπλο ενάντια στην πανδημία. Έχει «ξεχάσει» πως η προστασία της υγείας των δημοτών πρέπει να είναι – ειδικά αυτή την εποχή – προτεραιότητα για κάθε Δήμο.
Περιμένουμε λοιπόν από την δημοτική αρχή να προγραμματίσει άμεσα την διενέργεια δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ και στο Χαλάνδρι. Περιμένουμε και το Χαλάνδρι να έχει την δυνατότητα να συμπορευτεί με ένα επιπλέον όπλο στην Εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας

Share.

Comments are closed.