Έξαλλος ο Χατζηνικολάου! «Χυδαία επίθεση λάσπης εναντίον μου – Θέλουν να με εξοντώσουν»

0

Για «χυδαία επίθεση λάσπης» εναντίον του κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Real News Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή το γεγονός ότι δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για το ρεπορτάζ που «φιλοξένησε» η εφημερίδα Realnews με τίτλο «Η τρομοκρατία των trolls!».
Όπως σχολίασε μέσω twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Η χυδαία επίθεση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον μου,με στόχο την προσωπική μου εξόντωση,επειδή η Realnews τόλμησε να δημοσιεύσει τις καταγγελίες που έγιναν στον εισαγγελέα για τη δράση των τρολ,δεν θα μείνει αναπάντητη.Το υλικό συγκεντρώνεται και θα αποσταλεί στη δικαιοσύνη».


Υπενθυμίζεται ότι, πως το Σαββατοκύριακο η εφημερίδα Real News σε ρεπορτάζ των Γ. ΣΙΑΔΗΜΑ, Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ αναφέρθηκε στη «δράση των ‘’κουκουλοφόρων’’ του διαδικτύου, που έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Δικαιοσύνης. Τα trolls στα κοινωνικά δίκτυα έχουν φτάσει στο σημείο να ζητούν από απλούς πολίτες να εισβάλλουν σε δημόσια κτίρια και να προχωρούν σε οργανωμένες βιαιοπραγίες εις βάρος δημοσίων προσώπων. Οι ακραίες μορφές έκφρασης από ανώνυμα «προφίλ» αποτελούν αντικείμενο έρευνας και συζητήσεων σε διεθνές επίπεδο, ωστόσο, στη χώρα μας, το φαινόμενο έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις…»

Πατήστε εδώ και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Share.

Comments are closed.