Φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της ΝΔ προκάλεσαν άγνωστοι, στην Αγία Παρασκευή

0

Φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Γιαβάση, στην Αγία Παρασκευή, προκάλεσαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστα άτομα, τα ξημερώματα.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για το περιστατικό.
Για το γεγονός ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, δήλωσε: «Άνανδροι επιτέθηκαν και έσπασαν τα γραφεία της Τοπικής μας στην Αγία Παρασκευή. Απορώ πως νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν το ηθικό μας; Αντιδημοκράτες».

Γ. Μυλωνάκης – «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή
Με αφορμή τη σημερινή επίθεση στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Μυλωνάκης, έκανε την εξής δήλωση:
«Ενέργειες όπως η σημερινή επίθεση στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. στην Αγία Παρασκευή είναι έξω από την πολιτική κουλτούρα της πόλης, αλλά και όσων από εμάς ασχολούμαστε με τα κοινά.
Καταδικάζω απερίφραστα όσους επιχειρούν με πράξεις βίας να υποκαταστήσουν τον νηφάλιο πολιτικό διάλογο που τόσο έχει ανάγκη η πόλη, αλλά και η χώρα μας
».

Share.

Comments are closed.