Εντολή Κεραμέως για πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση της καταγγελίας καθηγήτριας για βιασμό από Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

0

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ζητά να διερευνηθεί η καταγγελία καθηγήτριας στη Λάρισα, η οποία κατέθεσε και μήνυση για βιασμό κατά του προϊσταμένου της, στο γραφείο του οποίου υπηρετεί, ενώ η υπόθεση έφτασε με αναφορά της καταγγέλλουσας στο υπουργείο Παιδείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολυσέλιδη μήνυση καταγράφονται όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, με τον φερόμενο ως δράστη να απαιτεί από την καθηγήτρια να συνευρεθεί μαζί του όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε αυτοκίνητο.
Η καθηγήτρια προσπάθησε να αποκρούσει τις επιθέσεις του και τον παρακάλεσε να σταματήσει, ενώ το ανώτατο στέλεχος της εκπαίδευσης είχε ήδη βγάλει τα γεννητικά του όργανα έξω.

Ο φερόμενος ως δράστης εκσπερμάτωσε πριν καταφέρει να διεισδύσει, και μαζεύοντας τα κομμάτια της, η καθηγήτρια πήρε την απόφαση να ενημερώσει το σύζυγό της για το συμβάν και να σταθεί στα πόδια της καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.
Όπως αναφέρεται μάλιστα στη μήνυση, ο Περιφερειακός Διευθυντής, εκμεταλλευόμενος την εξουσία του, συνέχισε ακόμη και μετά το συμβάν να παρενοχλεί την εκπαιδευτικό στη διάρκεια της εργασίας της με αποτέλεσμα η ίδια να ζητήσει τη μετακίνησή της. 

Share.

Comments are closed.