Φρίκη: Βιασμό από 16χρονο συμμαθητή τους καταγγέλλουν δύο μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη

0

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε ο νομικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, υποστηρίζοντας ότι μαθητής φέρεται να βίασε δύο συμμαθήτριές του στο σπίτι που μένει με τη γιαγιά του. 
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νομικός Σύμβουλος ο νομικός σύμβουλος του, Φώτης Γροντάς ο 16χρονος μαθητής βίασε τις δύο συμμαθήτριες του στο σπίτι όπου μένει με τη γιαγιά του στο Κορδελιό.
Όπως τόνισε ο κ. Γροντάς στο GRTimes, ο συγκεκριμένος μαθητής φέρεται να παρέσυρε στο σπίτι του με προσχηματικό λόγο και να βίασε μία 15χρονη συμμαθήτριά του.
Σύμφωνα με τον κ. Γροντά, οι γονείς ακόμη μίας μαθήτριας μετέβησαν στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταγγείλουν ότι και η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο μαθητή. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρχουν το αμέσως επόμενο διάστημα και άλλες αντίστοιχες κατηγορίες.
Ο νομικός σύμβουλος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του διευθυντή του ΕΠΑΛ Κορδελιού και ζήτησε την απομάκρυνση του μαθητή μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Είπε μάλιστα πως δεν πήρε θετική απάντηση χωρίς να ευθύνεται για αυτό ο διευθυντής, ενώ φέρεται αποφασισμένος να θέσει το θέμα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κι αν χρειαστεί ακόμη ψηλότερα για την προστασία των φερόμενων ως θυμάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Γροντά για την πρώτη υπόθεση έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για την πρώτη υπόθεση, ενώ η δεύτερη βρίσκεται στη φάση της διερεύνησης. Ο μαθητής, που ζει με τη γιαγιά του, είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου.

Share.

Comments are closed.