Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Άρχισε η αποκομιδή των απορριμμάτων – Τη λύση την έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο

0

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλλιθέας Αττικής που έγινε την Παρασκευής και το οποίο είχαμε ζητήσει εδώ και 5 ημέρες να συνεδριάσει εκτάκτως, έδωσε τελικά τη λύση, αφού αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου έδωσαν την μάχη του αυτονόητου και τελικά κέρδισαν. Τα λογικά επιχειρήματα των εργαζομένων, η πίεση και οι τεκμηριωμένες προτάσεις της Αντιπολίτευσης, αλλά και η οργή του κόσμου, εξανάγκασαν το Δήμαρχο να παραδεχθεί τα λάθη, τις παραλείψεις και την ολιγωρία που επέδειξε και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του.
Η αλαζονεία και η έπαρση του Δημάρχου όλες αυτές τις ημέρες της κρίσης έφτασε στο σημείο, αντί να δώσει λύση, να στοχοποιεί τους εργαζόμενους για «Νέα μαξιμαλιστικά αιτήματα», ότι «η Διοίκηση του Δήμου εξάντλησε όλα τα περιθώρια», κ.ά. ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, χρησιμοποιώντας μεθόδους και πρακτικές από το παρελθόν.
Δεν συμπεριφέρθηκε ως υπεύθυνος Δήμαρχος, αλλά για ακόμη μία φορά κρύφτηκε πίσω από αστείες δικαιολογίες επιρρίπτοντας – κατά την προσφιλή του μέθοδο – τις ευθύνες και τα λάθη του στους άλλους.
Όλες οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης κατήγγειλαν ότι η ανεύθυνη και αλλοπρόσαλλη στάση του οδήγησαν την πόλη μας στην άθλια αυτή εικόνα που βιώνουμε εδώ και 12 ημέρες και ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
Είμαστε σίγουροι ότι οι εργαζόμενοι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών.
Για μας ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ αποτελεί η διαφύλαξη της ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και η αποκατάσταση της εικόνας της πόλης.

Share.

Comments are closed.