Η Γωγώ Μαστροκώστα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά: Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει. Έγώ λέω ήμουν τυχερή [Βίντεο]

0

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε σήμερα η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία αναφέρθηκε στη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού, με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: “Τα παιδιά μου”. Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ πραγματικά σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.
Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει. Αλλά τελικά είναι και θέμα τύχης. Πολλές φορές σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή. Όχι ότι δεν παίζει ρόλο και η ψυχολογία μας. Η δύναμη του μυαλού κάνει αρκετά πράγματα» ανέφερε αρχικά η Γωγώ Μαστροκώστα.

Σχετικά με τη δική της περιπέτεια η ίδια σχολίασε:
«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο καθένας το βιώνει τελείως διαφορετικά. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο καλές, πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες.
Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ δε θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δε θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική» πρόσθεσε συγκινημένη η Μαστροκώστα.

Δείτε το βίντεο με τη Γωγώ Μαστροκώστα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Share.

Comments are closed.