Η Ζέφη Δημαδάμα για τις δηλώσεις Πετρούνια για το MeToo: «Κρίμα!»

0

Την αντίδραση της αναπληρώτριας εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής,  Ζέφης Δημαδάμα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα MeToo. 
Με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κ.Δημαδάμα έγραψε τα εξής:
«Κρίμα για έναν αθλητή τέτοιου βεληνεκούς να μιλά ετσι για τα θύματα κακοποίησης & βιας. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας να σπάσει η σιωπη! #MeToo»


Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο περιθώριο εκδήλωσης, ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να κάνει λόγο για μεμονωμένα περιστατικά, για τα οποία, μάλιστα, δεν είναι σίγουρος κι αν όντως υπάρχουν.
«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», ανέφερε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

* Η Ζέφη Δημαδάμα είναι Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου  ΚΙΝΑΛ, Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PesWomen)  και Διδάσκουσα (ΕΔΙΠ) στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Δείτε τα 47 προηγούμενα άρθρα και συνεντεύξεις της Ζέφης Δημαδάμα

Share.

Comments are closed.