Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Την αστυνομία έστειλε σε διευθυντή σχολείου της Καλλιθέας Αττικής η διοίκηση Κάρναβου!!!

0

Μετά την Αστυνομία που έστειλε η Δημοτική Αρχή στους γονείς μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου, τώρα σειρά είχε και ο Διευθυντής του.
Η Δημοτική Αρχή κατήγγειλε το Διευθυντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου στον Εισαγγελέα, χωρίς κανένα στοιχείο μόνο και μόνο για να τον εκφοβίσει.
Ο Διευθυντής προσήλθε στο Α.Τ. Καλλιθέας, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καμία ευθύνη και όλα οφείλονται σε ασυνεννοησία και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής, γι’ αυτό ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια.
Η ενέργεια αυτή έρχεται να αναδείξει την Αντιδημοκρατική – Αυταρχική  συμπεριφορά της Διοίκησης Κάρναβου, η οποία ενώ είχε 3,5 χρόνια για να στεγάσει τα παιδιά σε σύγχρονα και ασφαλή Νηπιαγωγεία, δεν το έπραξε.
Τώρα που οι Εκπαιδευτικοί και οι Γονείς αντιδρούν και υπερασπίζονται το δικαίωμα, τα παιδιά τους να στεγαστούν σε σύγχρονα και ασφαλή  Νηπιαγωγεία, γίνονται εχθροί στα μάτια μιας Διοίκησης που το μόνο που την απασχολεί είναι η διαφύλαξη της ψηφιακής της εικόνας.
Αυτά καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καλλιθέας – Μοσχάτου «Αριστοτέλης – Έλλη Αλεξίου», τονίζοντας ότι «Με Βία και Αστυνομία δεν γίνεται Παιδεία».
Για τους λόγους αυτούς, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΚαλλιθέαςΜοσχάτου και το Συντονιστικό Όργανο Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας,

ΚΑΛΟΥΝ

σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ., έξω από το Δημαρχείο Καλλιθέας, που θα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας «ΌΤΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ…» και ζητούν Δωρεάν Δίχρονη Προσχολική Αγωγή για όλα τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.

Share.

Comments are closed.