Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη μεγάλη αγορά του Greek Freak στην Ελλάδα και μάλιστα στην Πύλο

0

Την πρώτη του επένδυση σε ελληνικό έδαφος έκανε πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο διεθνής σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στο Costa Navarino στην Πύλο πολύ μεγάλης αξίας.
Αυτή είναι ουσιαστικά η πρώτη επένδυση που κάνει ο Greek Freak στη χώρα μας, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο στις αρχές Σεπτεμβρίου, μαζί με τον αδερφό του Θανάση Αντετοκούνμπο για ολιγοήμερες διακοπές, πριν από την επιστροφή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ξανά το 2018 το συγκρότημα, ωστόσο τώρα οι συνθήκες ήταν πιο ώριμες για την αγορά των δύο βιλών. Η αγορά αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς το συγκρότημα προσφέρεται για τη φιλοξενία αθλητών με ιδιαίτερα απαιτητικά προγράμματα. Επίσης, διόλου τυχαίο το ότι στο ξενοδοχείο έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς διάσημα ονόματα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Τόνι Κρόος, η Μαρία Σάκκαρη κλπ.
Πρόκειται για βίλες 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1300 τ.μ. και τιμή που κυμαίνεται από 1,25 έως 1,8 εκατομμύρια ευρώ καθεμιά.
Να σημειωθεί, ότι όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Share.

Comments are closed.