Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα από Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.

0

Άμεση απάντηση στην αγωγή Κεραμέως, με την οποία κρίθηκε παράνομη η απεργία – αποχή από την αξιολόγηση, δίνουν οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες Διδασκαλική Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών (ΔΟΕ), Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), και Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), οι οποίες οργανώνουν νέο συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στις 6 μμ στα Προπύλαια στην Αθήνα και στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔOE
«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα, που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη «αξιολόγηση» καταφεύγει για μια ακόμα φορά στην τρομοκράτηση και την καταστολή.
Κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή εναντίον των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για να κηρύξει την απεργία – αποχή παράνομη και καταχρηστική.
Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από τον κλάδο.
Καλούμε όλους και όλες στα Πανεκπαιδευτικά Συλλαλητήρια (Ο.Λ.Μ.Ε.-Δ.Ο.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.) αύριο Παρασκευή, 01/10/2021, στις 18.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συνεδριάζει απόψε και αύριο για να καθορίσει τα επόμενα αγωνιστικά βήματα υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου μετά από τη δικαστική απόφαση. Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων να μην προχωρήσουν σε καμία ενέργεια εντός της Παρασκευής 1/10, ώστε να ενημερωθούν για τις αποφάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τη συνέχεια.

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!
Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
»

Share.

Comments are closed.