Βόμβα από την κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη: Ολοι ξέραμε για την ύπαρξη του Νίκου Κουρή- Θεοδωράκη – Είναι γιος του Μίκη

0

Η κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη Ασπασία Αννα Θεοδωράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο σίριαλ με τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη
Η δημόσια παρέμβαση της κόρης του αγαπημένου αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη, επιβεβαίωσε αυτό που υποψιάζονται όλοι. Ότι δηλαδή, ο Νίκος Κουρής Θεοδωράκης είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη, με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Όπως είπε η Ασπασία Αννα Θεοδωράκη, από μικρή ηλικία ήξερε για την ύπαρξη του Νίκου, της είχε μιλήσει γι αυτόν ο πατέρας της και της είχε πει να μην μιλάει για την υπόθεση γιατί ήταν μυστικό. Αλλά της είχε διευκρινίσει ότι είναι εξάδελφό της και ότι είναι μέλος της οικογένειας.

Η δήλωση της Ασπασίας Αννας Θεοδωράκη:
«Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη. Είχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου μού είχε πει ότι ο Νίκος είναι γιός του Μίκη και είναι εξάδελφός μου. Ήδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι αυτό.
Το ήξερε όλη η οικογένεια. Άλλωστε και η ομοιότητα είναι μεγάλη.
Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ηθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία.
Εγώ τον δέχομαι ως εξάδελφό μου. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω.
Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη

Το δικαστήριο για το όνομα Θεοδωράκης του Νίκου Κουρή
Νωρίτερα το δικαστήριο έκανε προσωρινά δεκτό το αίτημα της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας και απαγορεύεται πλέον στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα “Θεοδωράκης” με την επίκληση ότι είναι γνήσιο τέκνο του.

Πάντως σύμφωνα με τον δικηγόρος του, η απόφαση δεν του απαγορεύει να χρησιμοποιεί το όνομα Θεοδωράκης. Άλλωστε η απόφαση είναι απλώς και μόνο προσωρινή διαταγή.
Η αίτηση των ασφαλιστικών θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Νίκο Κουρή που ισχυρίζεται ότι είναι γιος εκτός γάμου του μεγάλου συνθέτη, θα δοθεί αφού γίνει εξέταση DNA.
Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, προσερχόμενη την Τετάρτη στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, εξήγησε σε δηλώσεις της ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.
«Θέλουμε να ξεμπερδεύουμε γιατί μας έχει κουράσει. Πρωτοήρθε το 2014 στη ζωή μας. Δεν υπάρχει συγγένεια. Ήταν να συνεργαστώ μαζί του, δεν τα βρήκαμε γιατί ήταν κάπως απαράδεκτος. Όταν τον είδα να χρησιμοποιεί το επώνυμο σε αφίσες και συναυλίες ήταν too much. Εμένα αδελφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης και περισσότερο για τον αδελφό μου έρχομαι», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.
Σημειώνεται ότι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου βρέθηκε την Τετάρτη και ο Νίκος Κουρής προκειμένου να παραστεί στη διαδικασία. Μάλιστα, στους δημοσιογράφους εμφανίστηκε διατεθειμένος να προχωρήσει άμεσα σε τεστ DNA, προκειμένου να αποδειχθεί και τυπικά πως είναι γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη.

Share.

Comments are closed.