Η Ιωάννα Παλιοσπύρου καταθέτει για την επίθεση με το βιτριόλι – Εμφανίστηκε τελικά στο δικαστήριο η Καρακάντζουλα

0

Έφτασε για στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα σιλικόνης λίγο μετά τις 9:00, συνοδεία των δικηγόρων της. προκειμένου να καταθέσει για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την 36χρονη Έφη Κακαραντζούλα, αλλά και τον αγώνα που εξακολουθεί να δίνει, για την επούλωση των σωματικών και ψυχικών της τραυμάτων.
Παρά τα όσα είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα, τελικά η δράστης της επίθεσης Έφη Κακαράτζουλα, έφτασε κι εκείνη στο δικαστήριο λίγο μετά την Ιωάννα, από την πλάγια είσοδο. Για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν και θα αντικρύσουν η μία την άλλη. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη δικάσιμο δεν παρέστη, δηλώνοντας κώλυμα.
Τι θα πει στην κατάθεσή της η Ιωάννα
Στην κατάθεσή της η Ιωάννα αναμένεται να αναφερθεί σε εκείνο το πρωινό της 20ης Μαΐου 2020, όταν ανυποψίαστη για το τι θα ακολουθούσε πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα.

Θα μιλήσει για τη φρίκη που έζησε, για τους αφόρητους πόνους που ένιωσε από το καυστικό υγρό, για τα εκτεταμένα και βαθιά εγκαύματα που έχουν σημαδέψει το πρόσωπό της, για τον δύσκολο αγώνα που δίνει εδώ και 16 μήνες να επουλώσει τις πληγές στο σώμα και στην ψυχή της, για τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα για το τι ώθησε την κατηγορούμενη να της επιτεθεί με τέτοια βαναυσότητα, αλλά και για τη δικαίωση που περιμένει από το δικαστήριο.
Η Ιωάννα, παρά το ότι οι γιατροί που την παρακολουθούν της είχαν προτείνει να αποφύγει τη σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση, έχει δηλώσει στους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή ότι θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση.

Share.

Comments are closed.