Φώφη Γεννηματά: Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει κι είναι η ψυχή του Κινήματος Αλλαγής

0

Η Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής με ομιλία σε 400 και πλέον στελέχη από την Αττική που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της, σε αίθουσα κέντρου στη Λεωφόρο Συγγρού.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περίπου 400 άτομα, ανάμεσά τους οι βουλευτές Κώστας ΣκανδαλίδηςΓιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου, Παύλος Χρηστίδης, η Τόνια Αντωνίου, ο Παναγιώτης Βλάχος, ο Μανώλης Όθωνας, ο Στέφανος Παραστατίδης, ο Παντελής Καμάς, o Μηνάς Αναστασάκης, ο Γιώργος Τσούμας κ.α.
Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε κατηγορηματικά ότι η αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί σταθερή και στρατηγική επιλογή ενώ απάντησε με αιχμές σε όσους επικαλούνται το ΠΑΣΟΚ όταν δεν το στήριξαν στη μεγάλη δοκιμασία του από το 2012 και μετά. «Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει κι είναι η ψυχή του Κινήματος Αλλαγής», δύο μέρες μετά το άτυπο ντιμπέιτ των τριών διεκδικητών της ηγεσίας του κόμματος και τη συνέντευξη Λοβέρδου.
Η κ. Γεννηματά επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έχει αποτύχει δύο φορές να βγάλει τη χώρα από την κρίση και πως άνοιξε το δρόμο για τη ΝΔ συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ακόμη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει φτώχεια προτάσεων και καταφεύγει να οικειοποιηθεί σύμβολα και συνθήματα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής
Επικριτικά βέλη εξαπέλυσε και προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί με την πολιτική του τους λίγους εις βάρος των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Share.

Comments are closed.