Νίκη Κεραμέως κατά αρνητών-γονέων: Δεν θα ανεχθούμε τίποτα – Θα στηρίξουμε τους εκπαιδευτικούς [Βίντεο]

0

Μήνυμα ότι η Πολιτεία θα στηρίξει με όλα τα μέσα τους εκπαιδευτικούς που δέχονται επιθέσεις από γονείς-αρνητές έστειλε, μέσω της εμπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Σχολιάζοντας τις μηνύσεις και τα διαρκώς αυξανόμενα επεισόδια που προκαλούν γονείς αρνητές του ιού και αντιεμβολιαστές, η υπουργός είπε ότι «από την πρώτη στιγμή στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα απόλυτης καταδίκης αυτών των πράξεων και απόλυτης στήριξης των εκπαιδευτικών. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις».
Η Νίκη Κεραμέως εξήγησε ότι από την περασμένη χρονιά «περάσαμε μια διάταξη με την οποία καλύπτουμε πλήρως νομικά τους εκπαιδευτικούς μας. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε συνεργασία με τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης για τα ζητήματα αυτά».
Σε εκείνο το σημείο, η υπουργός Παιδείας τόνισε:
«Έχει κινητοποιηθεί η εισαγγελία. Δεν θα ανεχθούμε τίποτα. Θα προστατεύσουμε τους εκπαιδευτικούς μας που κάνουν το καθήκον τους, που έχουν προσφέρει εξαιρετικό έργο και έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια στο διάστημα της πανδημίας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας»

Δείτε το βίντεο της εμπομπής του ΑΝΤ1

Share.

Comments are closed.