Ο Αλ Πατσίνο αποχαιρετώντας τον Μίκη Θεοδωράκη: Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε για πάντα

0

Ο σταρ του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο μιλώντας αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μούτσο αποτίει με το δικό του τρόπο κι εκείνος φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη. Ο μεγάλος ηθοποιός συνδέθηκε με τον μεγάλο συνθέτη μέσα από την κλασσική πλέον ταινία «Σέρπικο» και θυμάται τη συνεργασία τους το μακρινό 1973, για την ταινία Σέρπικο.
«Θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα τη μουσική του για την ταινία “Σέρπικο”. Ήταν στο γραφείο του παραγωγού στο Μανχάταν στον δέκατο έκτο όροφο, με θέα τον νυχτερινό ουρανό φωτισμένο και εκείνος έπαιζε το μουσικό θέμα (soundtrack) της ταινίας. Φυσικά, αμέσως μου ήρθε στο μυαλό εκείνη η σκηνή, όταν άκουσα για τον θάνατό του. Στην πραγματικότητα είπα: “Αυτό ήταν, το έχει, έχει την ταινία, έχει συλλάβει το νόημά της”. Αυτή είναι η ανάμνησή μου» ανέφερε ο πασίγνωστος ηθοποιός στο MEGA.
Με αφορμή τον θάνατο του παγκόσμιου Έλληνα, o βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε: «Φυσικά θυμάμαι τον Ζορμπά και τα υπόλοιπα έργα της καριέρας του. Τι τεράστιο δώρο! Θα μας λείψει και θα τον θυμόμαστε».

Share.

Comments are closed.