Νίκος Φασφαλής*: Συνεδριάζει το ΚΥΣΠΕ για αποσπάσεις και ενστάσεις εκπαιδευτικών

0

Ο τ. αιρετός  του ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς για τη συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) με θέμα την εξέταση αιτήσεων αποσπάσεων και ενστάσεων που σχετίζονται με τους νεοδιόριστους & αναπληρωτές για συνυπηρέτηση, για όσους έχουν λόγους υγείας και τους κατά προτεραιότητα.   
«Οι λόγοι που προβάλλονται είναι σοβαροί, τεκμηριωμένοι και επιβάλλουν την ικανοποίηση των αιτήσεων απόσπασης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φασφαλή
«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι για αύριο, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.
Μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας θα συμπεριληφθεί και αυτό των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. για το σχολικό έτος 2021-2022. 
Κυρίως θα αφορά την εξέταση αιτήσεων  αποσπάσεων και ενστάσεων που σχετίζονται με τους νεοδιόριστους & αναπληρωτές για συνυπηρέτηση, για όσους έχουν λόγους υγείας και τους κατά προτεραιότητα.   
Οι λόγοι που προβάλλονται είναι σοβαροί, τεκμηριωμένοι και επιβάλλουν την ικανοποίηση των αιτήσεων απόσπασης.
Καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου της Παιδείας να διορθώσει έστω και τώρα την απαράδεκτη προηγούμενη  απόφαση του ΚΥΣΠΕ των δοτών, που λειτουργεί κατ’ εντολή της, και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων που καθημερινά δίνουν τη μάχη για να κρατήσουν το Δημόσιο Σχολείο όρθιο! 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Φασφαλής Νίκος
»

* Ο Νίκος Φασφαλής είναι πρώην αιρετός ΚΥΣΠΕ με τη παράταξη της Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΔΗ.ΣΥ.)

Share.

Comments are closed.