Νίκος Φασφαλής*: Το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης

0

Με ανακοίνωση – καταγγελία, ο τ. αιρετός Νίκος Φασφαλής, καταγγέλλει το ΚΥΣΠΕ των δοτών και ζητά την παρέμβαση του Κλάδου για να μπει ένα τέλος στην κατάσταση που επικρατεί.
«Μάταια περίμεναν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι την απόσπασή τους αφού το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης με νεοδιόριστους ή αναπληρωτές συζύγους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φασφαλής

Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία του Νίκλου Φασφαλή
«Το θράσος των Δοτών που τυφλά υπηρετούν τις ανάλγητες κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας έχει ξεπεράσει κάθε όριο!
Καταγγέλλω το ΚΥΣΠΕ των δοτών και ζητώ την παρέμβαση του Κλάδου ώστε να μπει ένα τέλος στην ανώμαλη κατάσταση αυτή που προηγούμενο της δεν υπάρχει. 
Μάταια περίμεναν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι την απόσπασή τους αφού το διορισμένο ΚΥΣΠΕ απέρριψε τις αιτήσεις απόσπασης συνυπηρέτησης με νεοδιόριστους ή αναπληρωτές συζύγους!
Σχεδόν όλες οι αιτήσεις αφορούσαν απόσπαση συνυπηρέτησης από Σχολεία μεγάλων πόλεων για νησιωτικές ή και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας  με πολλά κενά!
Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με δεκανίκια τους δοτούς της λειτούργησε με πρωτόγνωρη αναλγησία και εκδικητικότητα και απέρριψε τις αιτήσεις.
Κυρία Υπουργέ,
Οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί που κράτησαν το Δημόσιο Σχολείο όρθιο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε δεν θα ανεχθούν  άλλο πια αυτή την λειτουργία και συμπεριφορά.
Δεν μπορούμε να ανεχθούμε  άλλο αυτή την κατάσταση  των δοτών Συμβουλίων που συγκροτήσατε και  που λειτουργούν τυφλά κατ’ εντολή σας  καταπατώντας τις αρχές της Διαφάνειας ,της Ισονομίας και πάνω  απ’ όλα τα χαρακτηρίζει η αδυναμία κατανόησης των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων αφού τα απορρίπτουν χωρίς καν να τα εξετάσουν!
Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλώ  να σταματήσετε  επιτέλους αυτή την απάνθρωπη σε πολλές περιπτώσεις τακτική,  να ανοίξετε το Ηλεκτρονικό Σύστημα  και να προχωρήσετε  άμεσα στην ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των συναδέλφων μέχρι τέλους της εβδομάδας και πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πάντα κοντά σας
Φασφαλής Νίκος»

* Ο Νίκος Φασφαλής είναι πρώην αιρετός ΚΥΣΠΕ με τη παράταξη της Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΔΗ.ΣΥ.)

Share.

Comments are closed.