Δήμος Ι. Π. Μεσολογγίου: Εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ τα απορρίμματα μας μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ Ναυπακτίας

0

Με ανακοίνωσή της η διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ενημερώνει τους πολίτες, για το λόγο της μη έγκαιρης αποκομιδής των απορριμμάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι λόγω της πυρκαγιάς του ΧΥΤΑ τα απορρίμματα του Δήμου μας μεταφέρονται πλέον στο ΧΥΤΑ Ναυπακτίας (Βλαχομάνδρα). Λόγω αφενός της μεγάλης απόστασης και αφετέρου του περιορισμένου χρόνου λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου η συλλογή των απορριμμάτων δε γίνεται με τους προηγούμενους ρυθμούς αλλά σημειώνονται καθυστερήσεις οι οποίες είναι αναπόφευκτες.
Επιπλέον στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό  παρακαλούνται οι δημότες μας να μην εναποθέτουν με την ίδια συχνότητα τα απορρίμματά τους  τους και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα. Όσον αφορά την ανακύκλωση συνεχίζεται κανονικά αφού τα ανακυκλώσιμα μεταφέρονται στο Αγρίνιο. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία σας.
Εκ μέρους της διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου
Η αντιδήμαρχος καθαριότητας, περιβάλλοντος & Πρασίνου
Περσεφόνη Μελαχρή»

Share.

Comments are closed.