Θωμάς Ρίζος*: Το αυτονόητο….

0

Η 3η του Σεπτέμβρη αποτελεί ένα ιστορικό πολιτικό γεγονός το οποίο δίνει το εφαλτήριο σε όλες και όλους να προσφέρουν στο χτίσιμο μιας Κεντροαριστεράς που έχει επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του!!! Αυτό δεν είναι μια απλή κουβέντα αλλά ένα χρέος προς τα όσα διακηρύττει η 3η Σεπτέμβρη τα οποία κρίνονται επίκαιρα!!!
Τα προβλήματα που συσσωρεύονται και απειλούν το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα πολίτη πολλαπλασιάζονται (υγειονομικά, οικονομικά,)…Το ΠΑΣΟΚ που λοιδορήθηκε όσο κανένας άλλος χώρος ,κάνοντας όμως μια γενναία αυτοκριτικής έθεσε τις βάσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!!!
Ναι το ΠΑΣΟΚ που στο ήταν “κακό” ενώ τα στελέχη του καλά, το ΠΑΣΟΚ που ότι καλό έγινε “ήταν να γίνει” και ότι κακό έφταιγε αυτό εκ των προτέρων
Η ιστορία διδάσκει ότι οι κοινωνίες δεν μπορούν να επιβιώσουν κάτω από συντηρητικά πλαίσια, με απλά φιλοδώρηματα σε κάθε τομέα της κοινωνίας ή της οικονομίας αλλά με ριζικές τομές
Είναι η ώρα για την επανάσταση του αυτονόητου! Το αυτονόητο του χθες είναι ότι με το ΠΑΣΟΚ άλλαξε η Ελλάδα, το αυτονόητο του σήμερα είναι ότι βρίσκεται στο χέρι του κάθε πολίτη να χτίσει με τα υπάρχοντα επαρκή υλικά μια στέρεα πολιτική βάση με πυρήνα τον άνθρωπο, το δίκαιο και την αλληλεγγύη. Μέσα από το διάλογο, τη διαφωνία και τη σύνθεση, μέσα από το Κίνημα Αλλαγής, μέσα από την ενότητα το αυτονόητο του αύριο θα λάβει υπόσταση….
47 χρόνια ΠΑΣΟΚ #_ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ_ΜΠΟΡΟΥΜΕ

* Ο Θωμάς Ρίζος κατάγεται από την Άρτα. Είναι αναπληρωτής δάσκαλος και είναι μέλος του Τομέα Παιδείας του ΚΙΝΑΛ.

Πατήστε και δείτε τα 12 προηγούμενα άρθρα του Θωμά Ρίζου

Share.

Comments are closed.