ΟΛΜΕ: Υπέρ του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους – Έχουν υπερβεί το 85% οι εκπαιδευτικοί που έχουν εμβολιαστεί [Βίντεο]

0

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος τόνισε πως οι εκπαιδευτικοί είναι υπέρ του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους.
Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Τσούχλος δήλωσε:
«Είμαστε υπέρ του μαζικού, καθολικού εμβολιασμού χωρίς αστερίσκους. Εκεί που υπάρχει η διαφωνία της ΟΛΜΕ είναι η έννοια της υποχρεωτικότητας, της επιβολής, της ποινής, της διαθεσιμότητας και γενικότερα του εκφοβισμού. Η ΟΛΜΕ έχει πράξει το καθήκον της από τον Γενάρη που ζητούσαμε την προτεραιοποίηση των εκπαιδευτικών. Φτάσαμε σε ένα ποσοστό στη Δευτεροβάθμια που υπερβαίνει το 80%.Έχουμε υπερβεί το 85% γιατί υπάρχουν συνάδελφοι που έχουν νοσήσει.», σημείωσε και στάθηκε στη διαφοροποίηση μαθητών – καθηγητών και στη χρήση των rapid tests παρότι ως τον Μάη γινόταν χρήση των σελφ τεστ.
«Η θέση της ΟΛΜΕ είναι το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας να περνάει αυτά τα σελφ τεστ. Ο στόχος δεν είναι μόνο το 10%, να ελέγχεται το 100%», τόνισε.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής «Mega Σαββατοκύριακο» με τις δηλώσεις του κ. Τσούχλου

Share.

Comments are closed.