Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ άρπαξε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από τη Σίτι

0

Την απόλυτη ανατροπή έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κατάφερε να αρπάξει μέσα από τα χέρια της μισητής της αντιπάλου, Σίτι, τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο.
Έτσι, ο Πορτογάλος επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 2009, όταν και είχε αποχωρήσει τότε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες, το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του από τη Γιουβέντους ήταν οι “πολίτες”, με τη μεταγραφή να θεωρούνταν κλεισμένη και σίγουρη.
Η “βόμβα” έπεσε με την απόσυρση αρχικά του ενδιαφέροντος της Σίτι και στηνσυνέχεια με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εμπλοκή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην υπόθεση επιστροφής του Πορτογάλου σταρ στη Γιουνάιτεντ.
Οι “κόκκινοι διάβολοι” κινήθηκαν γρήγορα, κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Γιουβέντους ύψους 28 εκατομμυρίων την οποία και αποδέχτηκε ο ιταλικός σύλλογος, με τον Κριστιάνο να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα κυμαίνονται περίπου στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Με τα μπόνους θα φτάσουν περί τα 30 εκατ. ευρώ ετησίως.
Μάλιστα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή.


Ο Ρονάλντο θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη Λισαβόνα, καθώς βρίσκεται εκεί από το μεσημέρι της Παρασκευής για να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Δώδεκα χρόνια μετά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει και όπως τόνισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανακοίνωσή της, απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, καθώς και να διευθετηθούν τα σχετικά με τη βίζα του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί η σπουδαία αυτή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μετακομίσει το καλοκαίρι του 2003 στη Γιουνάιτεντ και με τους “κόκκινους διαβόλους” κατέγραψε 292 εμφανίσεις με 118 γκολ και 69 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα Αγγλίας και 1 Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ άλλων.

Share.

Comments are closed.