Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Αργυρό μετάλλιο για την Εθνική Πόλο – Προσφέρουν 100.000€ στους πυρόπληκτους από το πριμ του Μαρινάκη

0

Με το αργυρό μετάλλιο θα επιστρέψει η Εθνική ομάδα Πόλο των Ανδρών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η εκπληκτική Εθνική του Θοδωρή Βλάχου, έπειτα από μια σαρωτική πορεία στο Ολυμπιακό τουρνουά, αντιμετώπισε τη Σερβία στον μεγάλο τελικό, όμως, παρότι πάλεψε μέχρι το τέλος, δεν τα κατάφερε και έχασε με 13-10.
Η Εθνική υδατοσφαίρισης “προδόθηκε” από το στοιχείο που την έφερε ως το βάθρο, την άμυνα. Οι Σέρβοι με την ποιότητα και την εμπειρία τους βρήκαν εύκολα λύσεις και, παρά τη μαχητικότητα των διεθνών που επέστρεψαν μία φορά από το -3, έφτασαν στη νίκη και διατήρησαν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει στο Ρίο το 2016. Ελλάδα – Σερβία 10-13
Τα οκτάλεπτα: 3-6, 4-2, 2-2, 1-3
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος 2.
Σερβία (Σάβιτς): Μίτροβιτς, Μάντιτς 3, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς, Πιέτλοβιτς 2, Ράσοβιτς, Άλεξιτς, Γιάκσιτς 3, Φιλίποβιτς 2, Πρλαϊνοβιτς 3, Μίτροβιτς Σ.

Εθνική Πόλο Ανδρών: Οι διεθνείς δωρίζουν 100.000€ στους πυρόπληκτους από το πριμ του Μαρινάκη
Για ακόμη μία φορά, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Πόλο των Ανδρών δείχνουν τον σπουδαίο χαρακτήρα τους. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε πως πάρθηκε συλλογικά η απόφαση εντός της ομάδας να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (ήτοι 100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του απέδειξαν έμπρακτα πως βρίσκονται κοντά στους πυρόπληκτους και σε όσους δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες στα πύρινα μέτωπα.

Share.

Comments are closed.