Πέθανε από ανακοπή ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος είχε πάει στο εργοστάσιό του που κινδύνευε από τη φωτιά

0

Πέθανε από ανακοπή ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος σε ηλικία 61 ετών, ενώ βρισκόταν στο εργοστάσιο του στο Κρυονέρι.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του στο γραφείο του στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι χωρίς τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο εκλιπών ήταν από χθες στο εργοστάσιο του ανησυχώντας για τη φωτιά, όπως προκύπτει και από την τελευταία ανάρτηση του στο Facebook στην οποία εξέφραζε την ευχή να μην υπάρξουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Συγκλονισμένος ο Τσίπρας: Ημασταν μαζί στο Κρυονέρι
Συγκλονισμένος από την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου, δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω tweet, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Μίχαλου, με τον οποίο όπως αναφέρει ήταν μαζί πριν λίγες ώρες.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Κωνσταντίνο Μίχαλο

Ποιος ήταν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος γεννήθηκε το 1960, και σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Essex της Μ. Βρετανίας, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics & Political Science σε θέματα οικονομικών εφαρμογών.

Από το Μάρτιο του 2012, είναι Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, και από το 2006, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (θέση στην οποία επανεξελέγη το Δεκέμβριο του 2011).
Από το 1988 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανικής – εξαγωγικής εταιρείας SWAN Α.Ε. που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής.
Από το 1993 ως το 2005 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, στο οποίο, την περίοδο 1998 – 2002, κατείχε τη θέση του Οικονομικού Επόπτη.
Το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 Αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.
Το 2004 – 2005 διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Το 2005 – 2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών.
Το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.
Το 2009 εξελέγη μέλος ΔΣ του ΟΤΕ.
Το 2012 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας ASTIR PALACE Α.Ε. και του Δ.Σ. της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά.

Share.

Comments are closed.