Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Παγκάκης που νόσησε με κορονοϊό στέλνει μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

0

«Εμβολιαστείτε, έφτασα στα πρόθυρα της ΜΕΘ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Παγκάκης που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» αναρρώνοντας από τον κορονοϊό, μέσα από το εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου.
«Παραμένω στο νοσοκομείο, ελπίζω σήμερα – αύριο να βγω. Δεν το πέρασα καθόλου ελαφριά, δεν το περίμενα. Είχα κανονίσει για εμβόλιο τον Αύγουστο, δεν πρόλαβα» σημείωσε ο Νίκος Παγκάκης.
«Ξεκίνησε η ιστορία ελαφριά, εξελίχθηκε με δυνατό πυρετό. Όταν ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, φτάνει στα πρόθυρα της Εντατικής τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ξέφυγε το πράγμα, αυτή είναι η αλήθεια. Μια άλλη σκληρή αλήθεια είναι προφανώς όταν περιμένεις το ραντεβού με τον κορονοϊό δεν κλείνεις ραντεβού ο κορονοϊός σε βρίσκει, δεν τον βρίσκεις…», είπε.
«Όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι που αποκλείεται να χτυπήσει τη δική τους πόρτα, είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτή η εκτίμηση», επισήμανε.
«Θέλω να μεταφέρω μήνυμα από τους νοσηλευτές και τους ψυχοθεραπευτές γιατί το στοίχημα του κορονοϊού έχει να κάνει και με την ψυχολογία μας… Οι νοσηλευτές με παρακάλεσαν να μεταφέρω μήνυμα στον κόσμο γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν έχουν διασωληνώσει ποτέ άτομο εδώ που να έχει εμβολιαστεί» κατέληξε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Share.

Comments are closed.