Μεσολόγγι: Καταγγελία για «μαϊμού» εμβολιασμό σε υγειονομικό υπάλληλο – Διατάχθηκε ΕΔΕ

0

Για μαϊμού εμβολιασμό καταγγέλλει το νοσοκομείο στο Μεσολόγγι υπάλληλο παραϊατρικών επαγγελμάτων.
Αναλυτικότερα, το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου κατήγγειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι την περασμένη Πέμπτη δηλώθηκε υπάλληλος παραϊατρικών επαγγελμάτων του νοσοκομείου στο πληροφοριακό σύστημα ότι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου.
Όμως, ο ίδιος δεν έχει περάσει από το εμβολιαστικό κέντρο και δεν εμφανίζεται ο εμβολιασμός στις δόσεις που χορηγήθηκαν.
Εάν αποδειχθούν τα όσα καταγγέλλονται πρόκειται για μαϊμού εμβολιασμό., ενώ δημιουργούνται και ερωτηματικά για το κατά πόσο η εν λόγω συνάδελφος έκανε και την πρώτη δόση.
Ο κ. Μιχάλης Γιαννακός, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δίνει συγχαρητήρια στους συναδέλφους του και ζητά την παραδειγματική τιμωρία της υπαλλήλου.
«Μπράβο στους συναδέλφους για την αποκάλυψη. Η συνάδελφος με τον μαϊμού εμβολιασμό και συνεργοί συνάδελφοι εάν αποδειχθούν αληθείς οι καταγγελίες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Πολύ σωστά η διοίκηση διέταξε ΕΔΕ και έστειλε την υπόθεση στην Εισαγγελία που διεξάγει έρευνα.».
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπακόπουλος, δηλώνει ότι δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί το συμβάν κάτι που πρόκειται να αποκαλυφθεί όταν ολοκληρωθεί η ΕΔΕ. Με λίγα λόγια το πόρισμα της έρευνας θα δείξει αν υφίσταται το περιστατικό, αν είναι μεμονωμένο και αν υπάρχει γενικότερα μια τάση άρνησης εμβολιασμού και εξασφάλισης ψεύτικων πιστοποιητικών, ακόμα και από τους υγειονομικούς.
Πάντως ο κ. Μπακόπουλος ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του και περιορίστηκε στο να επιβεβαιώσει μόνο την καταγγελία. Σε ότι αφορά το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου, δεν έχουν λάβει ακόμα γνώση της καταγγελίας, όπως υπογράμμισε εκπρόσωπος του συγκεκριμένου Σωματείου.

Share.

Comments are closed.